Ce ne face să mergem pe drumul nostru.

Despre noi

Am pornit pe drumurile antreprenoriatului acum mai bine de 10 de ani, cu convingerea că în servicii, ca și în toate celelalte domenii, întotdeauna este loc de mai bine. Suntem focusați pe domeniul retailului, de care am devenit pasionați pe măsură ce l-am descoperit mai bine. Unii dintre noi au lucrat în acest domeniu, în diverse poziții, arii și piețe ale acestuia, mai bine de 20 de ani. Pasiunea, înțelegerea, entuziasmul și creativitatea ne-au permis să dezvoltăm servicii și soluții adaptate nevoilor clienților noștri.
Am crescut pas cu pas, iar fiecare pas făcut și confirmat de client a crescut încrederea în noi și ne-a dat energia și curajul de a merge mai departe și a ne asuma noi provocări din ce în ce mai mari.
Am reușit să atragem lângă noi oameni excepționali, la fel de pasionați și energici, cu care am reușit să formăm și să creștem echipe și departamente care oferă astăzi retailerilor servicii de antrepriză generală, facility services și mentenanță clădiri, design and build, dar și proiecte la cheie.
În anul 2022 am îndeplinit încă unul dintre obiectivele noastre – extinderea companiei peste granițe, respectiv în Bulgaria, unde ni s-au alăturat oameni cu valori și calități speciale.
Ne dorim să ne dezvoltăm continuu, în primul rând la nivel individual, astfel încât să formăm echipe mai bune, respectiv o companie mai bună, deschisă către viitor, flexibilă și proactivă, capabilă să înțeleagă evoluția continuă a pieței și a nevoilor clienților noștri și să le poată oferi cele mai bune servicii din domeniu.

Vezi proiecte

NE GHIDĂM DUPĂ O FILOSOFIE

Misiune


Unim oameni autentici, onești și harnici, dornici de îmbunătățirea lor continuă și care cred că maine pot face lucrurile mai bine decât le-au făcut azi.

VIZIUNE


Să ne dezvoltăm continuu ca oameni și echipă cu scopul de a genera experiențe de viață cât mai benefice partenerilor noștri și beneficiarilor acestora, cât și comunităților în care ne desfășurăm activitatea.

Valori


Onestitate, proactivitate, creativitate, îmbunătățirea continuă, profesionalismul, responsabilitatea, flexibilitatea și respectul sunt valorile asumate.

ECHIPA NOASTRĂ

Andrei Chirițoiu

Director General

Daniel Ene

Director Executiv

Lyubomir Tsvetanov

Country Manager Bulgaria

Daiana Bănuță

Manager Financiar

Magda Șerban

Manager Operațiuni Clienți România

Milena Petkova

Manager Operațiuni Clienți Bulgaria

Emilia Burlacu

Manager Departament Dezvoltare Proiecte Retail

Iulian Șerban

Manager Departament Construcții

Roxana Șerban

Manager Deptartament Amenajări & Mentenanță Clădiri

Anca Moisa

Manager Achiziții

Silviu Cazamon

Project Manager Achiziții

Marius Cange

Project Manager Construcții

Octavian Ureche

Project Manager

Vasilica Ionescu

Specialist Operațiuni Clienți România

Alex Ghenu

Coordonator Service

Diana Ponea

Project Manager Achiziții

Ai un proiect nou? Contactează-ne pentru o discuție

PRoiectele noastre Contactează-ne