Oamenii GDA – Daniel

1) Ce te-a determinat să aplici pentru o poziție în cadrul companiei GDA?

  Viziunea asupra business-ului, istoricul care susținea viziunea prezentată și echipa care a construit prezentul.

  2) Care au fost primele impresii despre GDA atunci când ai început să lucrezi aici?

  Îmi amintesc că mi-a plăcut faptul că e o companie serioasă, în continuă creștere, cu clienți importanți în piața de retail, cu o echipă dedicată și implicată, dornică de îmbunătățire continuă.

  3) Care sunt principalele proiecte sau realizări de care te simți mândru din timpul lucrului la GDA?

  În fiecare proiect am pus pasiune. Mă simt mândru de fiecare dintre ele. Cred că primul proiect nu se uită niciodată! Pentru mine a fost Penny Slobozia. Un proiect provocator, în care am învățat multe despre industria în care activăm, dar și despre echipa cu care am colaborat, atât intern, cât și extern. Am învățat ce înseamnă standardul unui client și cum pot fi inspirați oamenii pentru a-și asuma acel standard.

  Mă provoacă în mod deosebit proiectele care au un impact considerabil la nivel de comunitate sau de mediu. Aș menționa aici proiectele noastre finalizate prin care am construit 6 benzinării pe autostradă, dar și cele în lucru în prezent, care aduc o îmbunătățire a experienței de călătorie pentru un număr mare de persoane.

  Mediul face parte din cultura noastră organizațională si ne dorim să avem un impact pozitiv ori de câte ori putem. Unul dintre proiectele mele de suflet a fost instalarea panourilor fotovoltaice pentru 12 locații ale unuia dintre clienții noștri.

  Mă provoacă, în general, toate proiectele care mă scot din zona de confort, care mă ajută să învăț lucruri noi și să mă dezvolt în fiecare zi.

  4) Cum ai descrie cultura de lucru în cadrul GDA?

  În cultura noastră de lucru colaborarea are un rol foarte important. Învățăm, greșim, ne asumăm, corectăm, împreună, astfel încât fiecare experiență să devină una de învățare. Ne propunem să păstrăm un mediu de lucru pozitiv și cu deschidere, cu participarea activă a fiecăruia dintre noi.  Fiecare reușită este sărbătorită de întreaga echipă și devine combustibil pentru următoarele proiecte.

  5) Care sunt aspectele cheie ale culturii companiei care te-au atras cel mai mult?

  Echipa, dinamica, provocarea de a-mi depăși limitele, deschiderea către învățarea continuă.

  6) Cum te-a sprijinit GDA în dezvoltarea profesională?

  În primul rând prin responsabilizare, prin încurajarea cititului, în mod deosebit în zona de dezvoltare personală și leadership. Provocarea de a atinge obiective din ce în ce mai îndrăznețe a fost un vector important pentru dezvoltarea mea.

  7) Care sunt aspectele pe care le apreciezi cel mai mult în colaborarea cu colegii de echipă?

  Suntem implicați și dedicați în tot ce facem, fie că vorbim despre proiecte, despre a ne susține unii pe alții, despre a învăța împreună, despre a găsi soluții mai bune pentru clienții noștri sau de a ne distra la cele mai tari team building-uri. J

  8) Care au fost cele mai mari provocări pe care le-ai întâmpinat în cadrul proiectelor și cum le-ai depășit?

  De multe ori în industria în care noi activăm apar modificări diverse, atât la nivel de prețuri, de oameni, de termene de livrare. Toate sunt elemente care au impact asupra rezultatelor pe care le livrăm clienților, dar și a experienței pe care ei o au alături de noi. Ne-am dedicat construirii unor experiențe mai bune pentru noi toți, dar și unor relații pe măsură, ceea ce face parte din cultura noastră.

  9) Cum gestionezi situațiile dificile și cum te motivezi în fața provocărilor?

  Aici am învățat cel mai mult să caut echilibrul înainte de a lua orice decizie și să fundamentez totul pe fapte și date concrete.

  10) Care este aspectul sau proiectul care te motivează cel mai mult să vii la serviciu în fiecare zi?

   Sentimentul că lăsăm ceva în urmă. Relevanța și amprenta noastră precum și faptul că rămân proiecte ce influențează pozitiv viața celor din jurul nostru reprezintă un obiectiv ce îmi aduce bucurie. Mă motivează să îi ajut pe ceilalți să își descopere și să îți atingă potențialul.

   11) Exista o carte pe care ai vrea să o recomanzi?

    “Arta negocierii” – Chris Voss & Tahl Raz

    12) Ai un motto care te ghidează în viață?

     ”Principiul este să fii în competiție cu tine însuți. Este despre a fi mai bun azi decât ai fost ieri” – Steve Young.

     Ai un proiect nou? Contactează-ne pentru o discuție

     PRoiectele noastre Contactează-ne