Oamenii GDA – Milena & Lyubo

Milena și Lyubo sunt sufletul echipei din Bulgaria. Ei au fost cei care au spus ”Da” provocării noastre de a extinde business-ul și acolo și care și-au asumat cu energie și determinare obiectivele noastre de business.

Am vrut să vorbim cu ei și să aflăm cum s-a văzut experiența de pe cealaltă parte.

1) Cum ai ajuns să lucrezi în cadrul grupului GDA?

LYUBO: Punctul de pornire a fost intenția GDA de a intra pe piața din Bulgaria.  Așa am ajuns să mă implic în planurile de dezvoltare ale GDA, la invitația managementului, cu care împărtășesc viziuni similare.

MILENA: Lyubo și Andrei m-au invitat să fac parte din echipa din Bulgaria! N-am putut sa zic NU! ?

2) Ce te-a atras la GDA?

LYUBO: Viziunea managementului și mediul de lucru destul de organizat și balansat de la GDA!

MILENA: Faptul, că serviciile și solutiile sunt adaptate nevoilor clienților!

3) Cum a fost acest început de drum cu GDA în Bulgaria?

LYUBO: O provocare foarte mare. Primul element a fost lipsa forței de muncă. Pot spune că pe locul doi ar fi faptul că este un domeniu foarte competitiv, care uneori ne motivează iar alteori simțim că ne întinde la maxim, însă ne bucurăm că și în aceste condiții reușim să găsim resurse, ajungând la cele mai potrivite soluții!

MILENA: Zilnic avem parte de începuturi în viața noastră. Chiar daca am mai avut experiențe similare în trecut, acum avem parte de specificitatea domeniului retail, care ne provoacă și ne testează capacitatea de a găsi noi soluții. Aceste prime 5 luni la GDA Services Bulgaria au trecut foarte repede. Sunt într-un proces continuu de învățare: despre antrepriză generală, despre mentenanță și proiectele la cheie.

4) Care a fost cea mai mare provocare?

LYUBO: Pentru mine cred că cea mai mare provocare a fost să găsim oameni dedicați și serioși pentru a forma echipa din Bulgaria! Tot la categoria provocărilorSa facem un Start-up de succes si sa stabilizam compania din Bulgaria din punct de vedere organizatoric si financiar, si sa construim un nume de incredere pe piata din Bulgaria. 

MILENA: Adaptarea la mediul de afaceri în continuă schimbare și răspunsul rapid în situații de criză.

5) Cum ai reușit să îi faci față?

LYUBO: Cu implicare permanentă și acceptând fiecare nouă provocare profesională!

MILENA: Cu muncă în echipă!

6) Ce te motivează dimineața să pleci spre job?

LYUBO: Estimarea rezultatului final, dinamica și diversitatea activităților și echipa pe care am format-o, pentru care merită să mergem înainte!

MILENA: Never Stop Learning! ?

7) Dacă ar fi să descrii experiența ta în GDA într-un cuvânt, care ar fi acela?

LYUBO: Dinamismul!

MILENA: Respectul!

8) Ce le poți transmite celor interesați să facă parte din echipa GDA?

LYUBO: Daca vor să aibă o viață profesională dinamică și interesantă, lucrând într-un mediu profesinist și foarte corect față de clienți, colegi și parteneri …  să-și ia cele mai bune gânduri și să vină la GDA! 

MILENA: La GDA se vor simți în siguranță, împuterniciți și apreciați! Vor avea un sentiment de apartenență și posibilitatea de a avansa în carieră!

9) Cine te inspiră în ceea ce faci?

LYUBO: Andrei, Daniel … colegii din România, care au reușit să construiască o companie solidă și cu perspective mari de creștere. Colegii din Bulgaria, care au înțeles că numai de noi depinde să reușim să creștem și aici!  

MILENA: Eu am fost inspirată de oameni de foarte bună calitate la începutul carierei mele. În plan profesional, dar și personal, încerc să mă inspir prin a face cu plăcere ceea ce fac!

Ai un proiect nou? Contactează-ne pentru o discuție

PRoiectele noastre Contactează-ne